IMG_0001.jpg

Viime viikolla otin pakastimesta loput silakkafileet, leivitin ja paistoin pannulla. Perunamuusi valmiista jauheesta, juures-kasvikset pöhöttimellä. Päällä sitruunakstiketta suoraan pullosta. :) Laiskan ruokaa.

IMG_0003.jpg

Eilen tein ruokaa pöhöttimellä. Ensin laitoin lohkoperunat kypsymään, sitten lisäsin wok-vihannekset ja lopuksi Huilun tuhtikuutiot.

IMG_0004.jpg

Tänään täysin samaa ruokaa, mutta nyt Huilun tuhti oli viipaleina. Lisukkeina raejuustoa, puolukkahilloa ja amerikkalaista kurkkusalaattia, sillä siinä ei ole sinapinsiemeniä. Päällä valkosipulikastiketta.

jelen - Free animated GIF - PicMix

Aamulla kävelin Prismaan ostamaan puuteria, päivä- ja yövoidetta, shampoota, meikinpoistoainetta, dödöä ja fondeja. Valitettavasti sitä uutta sienifondia ei näkynyt.

Seuraavaksi menin Cittariin, josta ostin pinkkejä tarroja, joilla koristelin sieltä ostamani langattoman headsetin. En löytänyt sitä, jota etsin eli jossa olisi erillinen mikrofoni. Pitää joku päivä kävellä Poweriin,  Tokmannille tai mitä niitä nyt onkaan.

Kotimatkalla pujahdin kukkakauppaan ja ostin yhden pinkin neilikan, joka näkyy tuossa alimmassa ruokakuvassa.

Sen reissun jälkeen olinkin valmista kauraa päiväunille. Tunnin nokoset tekivät hyvää.

Nyt olen väistellyt koko illan lakanoiden vaihtoa, kun tiedän, että siinä hommassa ihanat, pitkät ja kauniit kynteni kärsivät. :)))) No, teen sen kyllä ennen kuin menen nukkumaan. Huomiselle jätin mattojen imuroinnin, lattioiden pesun, pyykkäyksen, silitykset, sivusta-avattavan puusohvan päällisen tyhjentämisen ja sen päällä olevan liinan vaihdon. Nurkassa oleva ihmisenmittainen tyyria on pudottanut lehtiään ja niitä on joka paikassa. Kuuluu talveen.

Tänään kurkistin olkkarin nurkassa olevaan omituiseen kaappiin. Siellä pidän lakastuneita sipulikasveja. Toissajoulun hyasinteista yksi on alkanut lykätä kukkavanaa, joten otin ruukun ikkunalle. Katsotaan, tuleeko siitä kunnon kukkaa.

Kaipa sitä on nyt mentävä lakanoiden kanssa tappelemaan....

Good Night - Free animated GIF - PicMix

Hyvää yötä, kauniita unia ja rauhallista yötä!

Ruusuperhonenallekirjoitus.jpg