jouluk%C3%B6ynn%C3%B6s.jpg

IMG_0002.jpg

Viime viikolla posti toi ekat lahjat kuusen alle. Kiitos, E.! Nyt on hienoja kuvia joka kuulle, koristeita kortteihin, joita postitan ja nameja salaherkutteluun tai kakkuihin piilotettavaksi.

IMG_0011.jpg

Tänä aamuna hain sitten seuraavat lahjat. Kiitos H.! Oli siinä paketti poikineen, kaunis (eka tänä jouluna saamani) itsetehty kortti, ensi joulun teemaan sopiva punosnauha, synttärilahja ja hevoskortteja lähetettäväksi Saksaan. Suurkiitos! Täytyi peittää lahjat ja pakettikortit, ettei nimi paljastu. ;)

IMG_0010.jpg

Iltakävelylläni bongasin nämä ihanuudet erään käsityöliikkeen ikkunassa ja niinpä Prismasta tullessani kurvasin torin kulmalta kohti niitä ja kävin pelastamassa ne. Myyjä sanoi vähän epäilleensä, mahtaisivatko noin räikeät värit mennä kaupaksi, mutta miettineensä sitten, että kyllä joku väreistäkin tykkäävä varmaan löytyy. Ja jokainen minut tunteva tietää, että tällaiset blingit oikein huutavat minun nimeäni. ;)

IMG_0003.jpg

Samalla kävelin kirppikselle kadun toiselle puolen ja sieltä löysin nämä ihanat jouluastiat. Olisi ollut koko astiasto, mutta mitä minä yksinäni sellaisilla....

IMG_0004.jpg

Nyt on jouluinen puurolautanen.

IMG_0005.jpg

Ja muki. Yhteensä 8€.

IMG_0006.jpg

Kuinka joku onkaan raskinut luopua noista? Siellä niitä oli kolmessa laatikossa. Kannut, kastikekulhot ja kaikki muut.

IMG_0008.jpg

Ja onhan minulla pukkikin oltava. Tosin nyt ihan kaksin kappalein, yhteensä 4€. Kyllä nyt kelpaa. Lähden tiskaamaan nuo astiat ja keitän aamupuuron. Aion nautiskella kynttilänvalosta, joululauluista ja noista söpöistä astioista.

Ruusuperhonenallekirjoitus.jpg