joulun%20s%C3%A4velpuu.jpg

Koska on suomalaisen musiikin päivä, on päivän kuvateema valmis.

Ehkä olen vanhanaikainen ja tylsä tyyppi, mutten voi sietää noita nykypoppareiden versioita vanhoista joululauluista. Miksi heidän pitää pilata hyvät laulut versioimalla niistä uusia? Tekisivät itse omat uudet laulunsa ja jättäisivät vanhat rauhaan!

Onneksi muutamat tekevät niin ja esim. Aasi ja timpurin muija tai Muurahainen taivaassa sekä Jouluaaton aamu kolmosratikassa tai Kotiin aattoillaksi ovat hyviä uusia joululauluja.

nuotitriviss%C3%A4.jpg

Meikäläisen korvissa sävelet soivat eilen, kun omahoitaja soitti labratuloksista. Hemoglobiini oli onneksi noussut normaalitasolleni eli se oli 147. Ainoat tällä hetkellä tiedossa olevat arvot, jotka olivat pielessä, olivat sokerit. Ovat nippanappa taas rajoilla, onko 2tDb vai ei. No, ensi keskiviikkona pääsen ainakin lekurille ja jollen sitä ennen saa nukuttua yhtä kokonaista yötä, toivottavasti saan jotain nuijanukutusta hellempää apua. ;)

Mutta onpa nyt, nuoruuden jälkeen ekaa kertaa, tullut koettua, millaista on valvoa öitä täysin nukkumatta ja miten se seuraavaan päivään vaikuttaa. En suosittele meidän ikäisillemme.

Nyt jatkan joulumusiikin kuuntelua ja mietin, mitä tänään tekisi ja mitä jättäisi huomiseen.

Ruusuperhonenallekirjoitus.jpg