Toinen tyttäreltä adoptoitu kliivia alkoi kukkia. Ensin nuput olivat ihan puristuksissa lehtien välissä ja yksi kukista vaurioitui, mutta kaadoin viileää vettä kukkavarren päälle ja sain sen nousemaan ylemmäs. Vaikkei makkarissani olekaan lämmitys päällä, ikkunasta aurinko kuitenkin lämmitti liikaa. Tällä hetkellä näkyy 12 nuppua, mutta varmaan niitä nousee enemmänkin esiin aikojen kuluessa.

IMG_0001.jpg

Ja sitten Vuodatus. Pyytävät ottamaan yhteyttä Palaute-lomakkeella, jos on ongelmia. Olen ainakin kuusi viestiä, ellen enemmänkin, lähettänyt lokakuun jälkeen, enkä vielä tähän päivään mennessä ole vastausta saanut!

Jostain syystä tilini lukittiin lokakuussa, enkä enää päässyt blogeihini. Olen alkanut blogata Vuodatuksessa vuonna 2007, joten en tietenkään muista, millä mail-osoitteella olen liittynyt. Aikani kaikkea kokeillessani selvisi, että se on joku hotmail-osoite, joita en vuosikausiin ole käyttänyt. Joten ei siitä tiedosta ollut hyötyä blogien avaukseen.

Aikani odotin vastausta, mutta kun sitä ei kuulunut, oli pakko perustaa tämä kakkosblogi. Ajattelin, että kunhan saan avaimet vanhaan tiliini, siirrän nämä kirjoitukset sinne. Nyt onkin jo aika paljon siirrettävää, jos joskus vielä pääsen sinne.

Etusivulla kehutaan, kuinka helppoa tätä on käyttää (totta on! siksihän minäkin olen täällä pysynyt) ja että tämä on Suomen suosituin (tuskin enää). Varmaan olisikin, jos joku viitsisi tehdä tämän eteen töitä ja edes vastaisi viesteihin, joita asiakkaat lähettävät. Tällä hetkellä tuntuu, että meitä on enää muutamia ja niistäkin pari sellaista, jotka täyttävät etusivun jatkuvilla parin rivin postauksella. Eivät osaa laittaa kaikkia asioita yhteen postaukseen tai rakastavat olla esillä. Tai molempia. Ärsyttää kyllä vietävästi, sillä monet muut tärkeämmät postaukset jäävät huomiotta. Mutta laitan oman blogini tämän kirjoituksen jälkeen yksityiseksi, niin etteivät postaukseni tule näkymään etusivulla ollenkaan, eivätkä huku muun sälän joukkoon. Pitää tietää blogiosoite päästäkseen tänne.

Winter. Have a Great Day. Cat - Free animated GIF - PicMix

Mukavaa talvipäivää!

Ruusuperhonenallekirjoitus.jpg