Kristiina K:n blogista löysin kuvaushaasteen Puikoillanikin-blogin vihjeestä. Kiitos!

Kuukauden ekalla kirjaimella alkavat kuvani ovat tässä:

IMG_0002.jpg

Tämä Tarjotin on palvellut minua jo vuosikymmeniä. Se on nähnyt lasten ristiäisiä, synttäreitä, tupaantuliaisia ja vaikka mitä juhlia ja kahvitteluhetkiä kantaen päällään täytekakkuja tai sen seitsemää sorttia pullaa, kuivakakkua ja pikkuleipiä. Välillä se oli kynttiläalustana. Viime kesänä se oli uskollinen seuralaiseni pikkupöydällä viettäessäni parveke-elämää.

IMG_0004.jpg

Mutta tämä Teekuppi on ollut minulla vielä kauemmin. Ostin niitä muistaakseni neljä paria 70-luvun puolivälissä Eka-Marketista. Yksi kuppi on kaapissa ilman vatia, sillä tässä viime muutossa se halkesi ja jouduin luopumaan siitä. Näitä ei tahdo saada mistään, sillä kirppareiltakin ne lähtevät heti jonkun mukaan, jos niitä sinne tulee. Saisi edes sen yhden alusvadin...

IMG_0005.jpg

Viime syksynä ostin tämän Taulun ja sen nimi on sopivasti "Tyrskyt". Rakastuin noihin väreihin, joten kun kävin sitä tarpeeksi monta kertaa ihailemassa taidemyyntinäyttelyssä, sain sen viimein omakseni.♥ Sinne jäi vielä lilat tulppaanit, mutta ehkä sen vuoro on myöhemmin tulla minun seinälleni.

Ruusuperhonenallekirjoitus.jpg