k%C3%A4vyt%20ja%20pallot%20nuottien%20p%

Olen haahuillut pitkin netin ihmeellistä maailmaa. Lukenut lehtiä, tehnyt huvikseni erilaisia testejä tutkien, millainen oikeastaan olen. ;)

Kuuntelen joululauluja, kun Poppi-Jorma Radio Suomessa ei oikein nappaa.

Olen juonut teetä, syönyt joululimppua ihan ilman mitään päällysteitä. Se on makeaa sellaisenaan. Juustoriisikakun päälle sentään laitoin tönkköä juustolevitettä ja nappasin jossain vaiheessa suuhuni viipaleen metwurstiakin.

Ulkona tuulee kaakosta, kun parvekelasi ulisee. Se kuulostaa ihan siltä kuin joku käyttäisi porakonetta.

Voisihan sitä tarkistaa kukkien vesitilanteet. Että mikä juoppo on säiliönsä tyhjentänyt viimeistä pisaraa myöten. Ja suihkia vettä sumutepullosta kaikille kovalehtisille kasveille. Kasvilampun sytytän vasta kahdeksalta.

Jossain tuolla korttikasan alla on tehtävälistani. Mutten uskalla niitä liikutella, etteivät putoa ja mene sekaisin. En jaksaisi järjestellä niitä uudestaan. Kauppalistakin pitää etsiä, että tiedän, minne menen ja milloin ja mitä etsin ja ostan mistäkin.

Enkä löytänyt niitä pöytäliinoja, vieläkään. Ehkä käyn kirppiksellä varmuuden vuoksi. Voisin samalla ostaa toisenkin joulumukin. Ja jonkun hömppäkirjan aikani kuluttamiseksi. Alkaa olla liikaa tyhjiä tunteja elämässä, kun ei voi nukkua.

No, nyt laitan tippoja särkeviin silmiin ja sitten.... en tiedä vielä mitä teen, mutta enköhän jotain keksi. Jollen muuta, istun keinutuoliin kiikkumaan kuin vanha mummo. :)))

Good Morning Christmas Time Quote

(kokeilen, pysyykö gif mukana, koskaan ei voi olla varma)

Hyvää yötä ja huomenta!

Ruusuperhonenallekirjoitus.jpg