IMG_0016.jpg

Kynttilät palavat ikkunalla, hämärä alkaa laskeutua. Lunta on 18 cm. Viikon puolivälissä pakkasta luvassa noin -22ºC. Ja vielä eilen oli lumipallokeliä ja olisi saanut hyvin tehtyä lumilyhtyjä.

En ole vielä kiertänyt kirppiksiä ja etsinyt oikeanlaisia kynttelikköjä, joten nuokin saavat olla joululahjapaketin päällä aikansa.

IMG_0013.jpg

Hyasintit tuoksuvat joulua. Nuuuuh! Ihana tuoksu!♥

Kuusi kukkii neilikoin makkarissa. Minulla on täysi joulu nyt ja vielä kaksi viikkoa. Nuuttina se vasta loppuu oikeasti. Silloin otan joulutaulut pois seiniltä, joulukortit keittiönkaappien ovista, puran enkeliparven ja poistan punosnauhat kukilta.

Silti, en aio kuusta poistaa ollenkaan. Se saa olla paikoillaan seuraavaankin jouluun. Oksien suoristamisessa ja laittamisessa menee aina monen monituista tuntia, joten antaa sen kaunistaa kotia ja olla tunnelmavalona. Paksut samettiverhoni pitävät auringonvalon poissa makkaristani, joten ei väliä, vaikka kuusi loistaisikin juhannuksena.

IMG_0014.jpg

Otin yöllä kahdeksannen kirjan kasastani. Olisin ne varmaan jo aiemmin lukenut, mutta kun elämässä on muutakin. ;)

Kaiken lisäksi tilasin yhden lehden. Hassua, että jo nyt minua pommitetaan kaikenlaisilla tarjouksilla ensi joulun tasavuosisynttäreitten takia. Mutta kun sain postitse yhden sopivan lehden tarjouksen, tartuin siihen hanakasti. Varsinkin, kun saan puolen vuoden ristikkolehdetkin ilmaiseksi, seinäkalenterin ja ties minkä muun lisäksi. Koruja en huoli. Niitä on ennestään ihan tarpeeksi.

IMG_0015.jpg

Olen miettinyt, minkä projektin otan tehtäväksi ensi vuonna. Ehkä alan kutoa shaaleja tai huiveja hyväntekeväisyyteen ainakin yhden kuukaudessa, että saan noita vanhoja, vuosikymmeniä marinoituneita lankoja käytetyksi. Kahden päivä/torkkupeiton ruudut odottavat yhdistelemistä. Sekin on työ, joka pitäisi tehdä pois alta. Mohairlangat ovat valmiina odottamassa sitä työvaihetta. Odotan vain inspiraatiota.

Ehkä alan klikkailla linkkejä vanhasta, lukitusta blogistani (en ole saanut vieläkään vastausta siihen, miksi tunnus on lukittu tai ohjeita sen avaamiseen) ja etsin jonkun mielenkiintoisen työn. Sellaisen, joka saa innostumaan. Haaveenani on ollut jo monta vuotta tehdä kello, jonka numeroiden paikalla olisi kuukauden (virkattu) kukka. Ehkä joskus löydän kirppikseltä sen juuri oikean kellon, johon voisin kukat liimata ja tuunata sen muutoinkin mieleisekseni decoupage-tekniikalla.

En ehkä lukemiseltani ehdi huomenna tänne mitään postata, joten:

Happy New Year - Free animated GIF - PicMix

Lähestyy hetki vuoden uuden,
uusia kokemuksia luvassa, luulen.
Hetkiä hienoja elettäväksi,
lupauksia lunastettavaksi.

Asia ei muutu yksi:
Lasken meidät aina ystäviksi.
Kun räiskyy taivaalla loiste rakettien,
vietän hetken ystäviä muistellen.

Ruusuperhonenallekirjoitus.jpg