joulutarrat2.jpg

Kun tein joulukortteja, etsin monesta kaupasta ihan tietynlaisia tarroja. Mutta eipäs vain löytynyt. Eräässä tavaratalossa kaksi muutakin kortintekijää etsi samanlaisia.

Piti sitten muuttaa suunnitelmia sen osalta.

Jostain syystä jouluisten tarrojen valikoima on muuttunut ihan kummalliseksi. Kuvat ovat pelkistettyjä ja itse haluaisin vanhanaikaisia, kimurantteja, yksityiskohtaisia kuvia. On ihan eri asia, onko piikkipaatsaman oksa pelkistetty vaiko aidon näköinen.

holly1.jpgholly2.jpg

Tätä tarkoitan.

Olisin tietysti voinut käyttää joulukiiltokuvia, mutten jaksanut alkaa kaivelemaan varastojani. Tuskin sieltä olisi jouluisia kuvia löytynytkään. Sillä muistaakseni käytin suurimman osan niistä jo yhtenä jouluna, kun tein kiiltokuvista joulukortteja. :)

197.jpg

Tänään hain kirjastosta 14 kirjaa pyhien lukuiloksi. Kirjaan ne tuonne omalle sivulleen myöhemmin illalla.

Kävin myös tonttuilemassa. Vein mukanani oheisen kimpun. Ohjeeni oli tällä kertaa; neljä punaista neilikkaa, pallo, käpyjä, tonttu ja blingiä. En saanut kännyllä oikein hyvää kuvaa, se on kauniimpi kuin tuossa otoksessani.

Kiitos kortista T&H!

Kiitos Minz kortista ja arvasta! Voitolla saan uuden samanlaisen. :)

Nyt täytyy rientää iltapalalle ja syödä ähkyyn asti, sillä pitää olla 10-12 tuntia syömättä ja juomatta. Labra-aika on vähän ennen kymmentä huomisaamuna. Samalla reissulla otetaan sydänfilmi. Ylihuomisaamuna on vuorossa parin tunnin "piina", kun tehdään sokerirasitus.

Nyt toivotan mukavaa loppuiltaa!

Ruusuperhonenallekirjoitus.jpg