No niin, vuorossa seuraava kokeilu pöhöttimellä. Laitoin sen lämpiämään 200 asteeseen ja sillä aikaa tein perunaveneitä.

Viisi pienehköä pestyä perunaa  leikkasin neljään osaan veneiksi. Koska haluan päästä helpolla ja olen laiska (vaiko käytännöllinen? - tulee vähemmän tiskiä), laitoin perunaveneet syvälle lautaselle, roiskautin yhden suihkauksen Keiju-öljyä, sekoittelin lautasella, kippasin lämminneeseen pöhöttimeen.

Viiden minuutin päästä sekoittelin veneitä ja lisäsin päälle makkaraviipaleet ja annoin pöhöttimen hoitaa loput 10 minuutissa.

IMG_0001.jpg

Tiskiä edelleen säästääkseni, raastoin juustoa suoraan lautaselle ruuan päälle.

IMG_0002.jpg

Ripottelin yrttisuolaani mausteeksi ja koska sinapinsiemenet ja tomaatti eivät kuulu ruokavaliooni missään muodossa, purskautin koko komeuden päälle jotain sitruunaista salaatinkastiketta, jollaista (tai vastaavaa) on aina jääkaapissani varalta. Mukaan myös kaalisalaattia.

Ohje täältä ja olisi pitänyt pitää viisi minuuttia kauemmin noita perunaveneitä pöhöttimessä ennen kuin lisäsin makkarat. Olisi tullut enemmän väriä. :) Mutta hyvää oli silti.

Syön yleensäkin perunat kuorineen, sillä kuten tuossakin ohjeessa sanotaan, siellä ne parhaat maut ja vitamiinit piileskelevät.

Ruusuperhonenallekirjoitus.jpg