IMG_0002.jpg

Kun tuossa paistoin kanapihvejä pienellä paistinpannullani, tuli mieleen, että onko olemassa noin 20-senttistä roiskesuojaa? Kun kaikki näkyvät olevan 29-senttisiä ja ne ovat järkyttävän suuria. Jopa tavan paistinpannuuni, kun aina jää reunaan tilaa, josta roiskeet tulevat hellalle. Ja pienelle se on liian suuri.

Yksineläjän keitto/paistoastiat ovat tavallista pienempiä. Puuronkin teen puolen litran kasarissa.

Onneksi nykyään netistä löytyy jo ohjeita yhdellekin hengelle ja olen erittäin kiitollinen Pullahiiren blogista, josta löysin esim. Pienen voileipäkakun ohjeen. Hän lupasi laittaa nuo minikakkujen ohjeet omaan kategoriaansa, jotta ne löytyvät sieltä muiden joukosta helpommin.

Jos tiedätte sinkkuannosten sivuja, vinkkejä vastaanotetaan kiitollisuudella.

Samoin, jos tiedätte, onko airfryer-ohjeista tehty kirjaa. Kiitos!

Happy monday - Ilmainen animoitu GIF - PicMix

Tänään on ollut toinen lorvipäivä perätysten. En ole paljon mitään tehnyt. Vain ollut, kuunnellut Pookia, hiukan kutonut, paljon nukkunut ja pelannut Mahjongin eri asetelmia. Käyn ne kaikki läpi. Helppoja ovat olleet.

Ehkä jo huomenna jaksan lähteä uloskin, vaikka on kyllä pyykkipäivä. En tee liian tarkkoja suunnitelmia, elän päivän ja hetken kerrallaan.

Wishing you a happy and blessed monday - Free animated GIF - PicMix

Mahtavaa viikon alkua!

Edit: Illalla laitoin punaisen apulaiseni töihin vääntämään pullataikinaa. Tein vaniljakreemimössöä jääkaappiin jähmettymään. Sitten pyörittelin pikkupullia vuokiin kohoamaan. Painelin juomalasin pohjalla kuopat, täytin kreemillä ja laitoin uuniin. Sitten sively kahvilla ja kidesokeria päälle.

IMG_0001%20%282%29.jpg

Kinkkuvati on hyvä alusta jäähtyville pullille. Ja ei, eivät nuo ole palaneita. Kahvista kosteat kohdat vain näkyvät tummempina. :) Ihan syötäviä olivat. Mietin vain, miten saisin ne mahtumaan pikkupakastimeeni. Täytynee ottaa raparperit pois ja keittää ne hillokkeeksi, että saan tilaa. Tuskinpa niin montaa vierasta tulee, että ne tulisi syödyksi kerralla....

Ruusuperhonenallekirjoitus.jpg