IMG_0001.jpg

Päivänä muutamana tein täytettyjä silakkafileitä. Otin vinkkiä tästä ja lisäsin väliin porkkanaraastetta.

Nyt pöhötin on saanut levätä. Seuraavaksi aion tehdä keittoja, joten katsotaan, milloin pöhötin pääsee taas vauhtiin. Toivottavasti leivontasettikin vihdoin saapuu.

Have a lovely winter day. Cat sleeping. Window - Free animated GIF - PicMix

Perjantai-iltana sitten väsyin totaalisesti valvomiseen ja ihan riskillä otin kokonaisen nukahtamispillerin, vaikka puolikkaan saisi ottaa. Varmistin, että minulle soitetaan aamulla ja tarkistetaan, että olen yöstä selvinnyt kunnialla. Nukuin 9 tuntia. Kyllä teki hyvää! Oli mahtavaa herätä, kun silmiä ei särkenyt ja ne eivät olleet enää särjenpunaiset!

Eilisiltana otin taas puolikkaan pillerin ja nukuin vähän yli viisi tuntia. Viimeistään huomisiltana täysikuun vaikutus lakkaa ja saan nukkua normaalisti. Eiköhän tämä tästä.

Perjantaina kävin spirometriassa, mutta tuloksia ei kerrottu. Yritin soittaa hengityshoitajalle, muttei hän vastannut. Puhelu kuitenkin näkyy hänelle ja hän soittaa, kun saa ne tutkittua ja ehkä lääkärin konsultoinnin. Toivon totisesti, että saan uudelleen käyttööni vahvemman Relvarin, jotta Ventoline jää vähemmälle.

Vielä kun saisi sen toimenpideajan nivusen lipooman poistoon, että voisi jatkaa kuntokävelyjä. Vaikka itse en usko lipoomaan.... jotain muuta se on.

Tammikuu on lopuillaan ja kohta helmet hohtavat puissa ja kevät lähestyy. Kamalaa, miten nopeasti aika kuluu.

Happy Sunday - Free animated GIF - PicMix

Suloista sunnuntaita!

Ruusuperhonenallekirjoitus.jpg