ostoskori.jpg

Kukaan muu ei takuulla ole yhtä hyvä ostamaan eioota kuin minä!

Kun viimeksi kävin Prismassa, pitkästä listastani en saanut ostetuksi mitään. Joulukortteja kyllä saksalaiselle ystävättärelle, joka kerää hevoskortteja. En olisi niitä kortteja muutoin ostanutkaan, mutta kun ei ollut muutakaan... En viitsinyt taas kerran mennä kassalle sanomaan, etten taaskaan saanut muuta kuin eioota. :)

Äsken sitten hain netistä pörrösukkia. Kun en viime jouluna saanut tuttua vakiolahjaani, olen palellut yöni tavan nilkkasukissa tai itse kutomissani aloevera-sukissa. Mutta ei ole pörrösukkien voittanutta! Niitä pitää olla vähintään kaksi paria; toinen unisukiksi ja toinen Kuoma-saappaiden kanssa käytettäviksi.

Löysinkin viininpunaiset Amaryllis-sukat, mutta ei niitä saanut verkkokaupasta, eikä lähistön Cittareistakaan. Ehkä minun täytyy tilata Sidosteen verkkokaupasta tylsät yksiväriset lilat ja rosat Premium-pörröt. Olisi mukavaa räväyttää jollain kivalla kuviolla, kirkkaanpunaisella tai auringonkeltaisella. Mutta eihän keltaista mistään saa. Eikä pinkkiä. Joka paikassa tylsää mustaa, harmaata, vihreää, tummansinistä ja muuta "väritöntä". Pakko alkaa kiertää jokainen kivijalkamyymälä näin joulun alla ja etsiä. Ties vaikka jostain nurkasta löytyisi juuri se oikea pari tai kaksi. Toivossa on hyvä elää.

Ahaa, niitä myydään myös nimellä pehmosukat. Ovatkohan ne yhtä lämpimiä? Joulunpunaisia Poro-sukkia näkyy olevan sekä Kärkkäisellä että Tokmannilla.

Pitäisiköhän kutoa itselle jouluksi punaiset kotitossut, joissa kulkuset kilisisivät? Tein sellaiset joskus ja lapset kuulivat aina, missä liikuin. Jestas, onko siitäkin jo noin monta vuotta? :O

Ruusuperhonenallekirjoitus.jpg