On taas se aika vuodesta, kun on iloinen ja aina vähän surumielinenkin.

IMG_0004.jpg

Sillä tasan puolen tunnin kuluttua olen taas vuoden vanhempi. Vaikka en tunne olevani niin vanha kuin vuosimäärä kertoo. Se on kummallista. Kun tuntuu, että tässä iässä sitä vain nuortuu, eikä vanhene ollenkaan. :)

Että skool ja kippis sekä joululle että vuosilleni! Isosiskon suosituksesta ostimme tuota hillan ja seljankukan makuista alkoholitonta kuohuvaa. ;) Hilla tuli vasta jälkimakuna ja oli se aika makeaakin. Varmaan hyvää boolissa pohjana.

Hyasinttipadoista toinen on punainen ja toinen todennäköisesti sininen. Amaryllis on kaksi kolmevanainen valkoinen, kuvan mukaan. Ja kun Pauligin Vanilla coffeeta ei tunnu enää mistään saavan, seuraavaksi juodaan Juhlamokkaa.

IMG_0002.jpg

Kiitos H, tontuntossut lämmittävät jo varpaitani! ;)

Kiitos A, söpö puikkomittari on takuulla parempi kuin se pahvinen, jota olen tähän asti käyttänyt ja arvoista sain yhden voitonkin.

045.jpg

Eilen löysin Yle Areenasta paljon katsottavaa, joten lukeminen jäi vähäksi aikaa. Nyt kuitenkin jatkan kirjan parissa, sillä eihän sitä koskaan tiedä, vaikka juuri "sillä hetkellä" muutunkin vanhaksi ja ryppyiseksi noita-akaksi. ;)

Ruusuperhonenallekirjoitus.jpg