Tänään kävin ennakkoäänestämässä. Sen jälkeen kävin kalakaupassa ja ostin kirjolohifilettä sekä pyöreän savukalapiirakan (halkaisija 10 cm, en sentään mitään piirakkavuuan kokoista). Toin ostokset kotiin ja lähdin pikkulenkille ennenkuin oli aikani kampaajalle. Nyt on hiukset lyhennetty sopivan mittaisiksi.

Alkoi sataa luntakin sinne mennessäni ja sitä pitäisi tulla rutkasti tämän 25 sentin kerroksen päälle. Jos oikein ennusteista laskin, ensi viikon perjantaihin mennessä tulee 30 senttiä. Tulisikin!

winter animated bg snowfall, winter - Free animated GIF - PicMix

En ole eilen, enkä tänäänkään, päässyt vauhtiin käsityörintamalla. Jotenkin ei vain huvita, kun on ollut sisäinen jääkausi.Se alkoi toissa-aamun lenkin jälkeen. En tiedä, vilustuinko siellä, vaikka päälläni oli pitkä toppatakki, lämpökerrasto arkivaatteiden alla, enkä pysähtynyt kenenkään kanssa juttelemaankaan kaduille. Tosin viima oli melkoinen. Se meni luihin ja ytimiin.

Eilen otin kakkupulloista (minipullo leivontaa ja jälkiruokia varten) teen joukkoon konjakkia, kun rommiakaan ei ollut. Pitää täydentää varastoa joku kerta ja käydä pitkäripaisessa. Runebergin päiväkin tulossa, joten tarvitaan punssia.

Mutta huomasin, että syksyltä on julkaisematta uusin CPAP-piponi.

IMG_0003.jpg

Pipon tarkoitus on suojella hiuksia kulumiselta, joita pään yli menevät remmit aiheuttavat. En halua käyttää mitään tavan pipoa, sillä sen pitää hengittää, ei hiostaa ja turhaan latistaa kampausta.

En kyllä enää muista langan nimeä tai muutakaan. Partsilla sitä virkkasin ajankuluksi.

Spotify ei anna kirjautua tililleni, joten en muutamaan viikkoon ole voinut kuunnella sieltä musiikkia. Youtube taas pätkii niin paljon, etten jaksanut sitä kuunnella. Niinpä aloin kuunnella omia cd-levyjäni ja nyt soi joku Lapin taikaa-niminen cd. Aion kuunnella kaikki kymmenet levyt läpi ja sitten siirryn LP-levyihin ja C-kasetteihin. Olen vanhanaikainen. Ai niin, voisin kuunnella pitkästä aikaa eepeet ja savikiekotkin. Kaikkea löytyy!

Kunhan saan kutomismoodin päälle, alkavat puikot suihkia. Toivon mukaan pian.

Jestas, kun alakerrassa on kovaäänistä porukkaa tänään. Nuoria miehiä kuuluu olevan ja yksi nauravainen nainen. Taitavat pelata jotain, kun yksi huusi (kylppärin kautta kuului), ettei saa aloittaa ilman häntä. Viikonloppuna seinän takana ulkolaiset työmiehet juhlivat yökahteen ja yläkertaan muuttivat uudet asukkaat. Huonekalut etsivät paikkaa yötä myöten. Eivät ne äänet minua häiritse. Jokainen saa kotonaan tehdä mitä haluaa, vaikka tanssia ripaskaa yötä päivää, mutta kunhan lakkaisivat polttamasta sisätiloissa, kun se haju tulee makuuhuoneeseeni asti. Tupakansavulle allergisena kärsin siitä. Eikä täällä saa polttaa sisällä eikä parvekkeilla! Toisen seinän takana asunut koira ei ole aikoihin ulvonut. Yhteen aikaan se ulvoi ja ulisi tuntitolkulla, kun kotiväki lähti pois. Yksiäkään naapureita noista en ole ikinä nähnyt. Silti sitä alkaa kuvitella, millaisia ihmisiä siellä asuu. Minkä ikäisiä jne. Pitäähän sitä nyt jotain pohtimista olla.

Mutta kun laitan levyt soimaan, en kuule niin tarkoin toisten elämää. :)

Jospa täyttäisi ristikkolehteä. Valintakrypto vaatii sellaista keskittymistä, että hyppään sen yli Sanaketjuun.

Final ranking "Winter evening" - PicMix

Mukavaa iltapuhdetta!

Ruusuperhonenallekirjoitus.jpg