Kun kävelin loskassa kohti sairaalanmäkeä, sain matkalla vettäkin päälleni, kun autot eivät varoneet vesilätäköitä katujen reunoissa. Olin ajoissa paikalla, melkein 20 minuuttia olisi ollut odotusaikaa, mutta kun kaksi edeltävää ajanvaraajaa olivat poissa, pääsin heti piikitettäväksi. Oli tosihyvä piikittäjä, kun en edes huomannut, milloin hän ne pisti.

Otin oikeaan käsivarteen koronapiikin, koska vasen käteni on voimakkaampi ja viime kerralla tuli oireita.

Tänä iltana ei saa tehdä mitään rasittavaa ja illalla pitää varmuuden vuoksi ottaa kuumepilleri, ettei tule samoja oireita kuin viimeksi. Joka oli muuten eka ja ainoa kerta, kun mitään on tapahtunutkaan rokotuksen jälkeen.

Huomenna olisi yleinen rokotustilaisuus muille rokotuksille. Se on kerran viikossa 1,5 tuntia. En netistä löytänyt mitään tietoa siitä, joten kysyn huomenna aspa-chatissa, että missä se on ja tarkemman ajankohdan. Luultavasti se oli 16:30-18. Tarvitsen jäykkäkouristusvahvisteen.

10 vuotta sitten omalääkärini ei suostunut antamaan sitä, kun kuulema olen niin vanha, että aiemmat suojaavat minua loppuikäni. Mutta koska pelkään koiria ja ne sen vaistoavat, ja kun ne tykkäävät minua pureskella, niin haluan sen varmuuden vuoksi. Kysyin siitä ja minua pyydettiin menemään tuollaiseen keskiviikkoisin järjestettävään tilaisuuteen.

Ehkä haen sen huomenna. Luultavasti se laitetaan pakaraan, jos oikein muistan....

Aamuinen 13-senttinen lumikerros on tällä hetkellä huvennut vesisateessa kahdeksaan senttiin. Mutta huomenna tulee lisää.

IMG_0006.jpg

Rokotuksesta tullessani kävin ostamassa vakiokukkakaupastani keltaisen neilikan keittiön kukkamaljakkoon. Siihen yhdenkukanmaljakkooni. Sitten kyselin Ärrältä, Salesta ja Normalista klipsulla kiinnitettävää heijastinta. Ei ollut kuin niitä, jotka laitetaan vetoketjuun, laukkuun tms. Haluan klipsullisen, että voin siirtää sen kulloinkin käyttämääni takkiin.

En tajua, mihin keväällä laitoin kaikki heijastimeni. Olen etsinyt niitä koko päivän.Siellä oli se pinkki sydän klipsulla sekä keltainen ja vihreä joustava heijastinnauha. Sekä pari muutakin.

Kaipa ne joskus jostain löytyvät.

Otin 1,4-kiloisen ulkopaistin sulamaan ja nyt pitää päättää, teenkö siitä huomenna kastiketta, keittoa vai paistanko kokonaisena. Voisi samalla uunin lämmityksellä leipoa sämpylöitä ja pullaa.

Mutta nyt jatkuu kirjan lukeminen. Sen jälkeen odottaa vielä viisi kirjaa pöydänkulmalla, joten ei tule aika viikonloppunakaan pitkäksi. :)

Ruusuperhonenallekirjoitus.jpg