paketointia.jpg

Jouluun kuuluu paketointi. Olen viime aikoina muistellut erästä ensimmäisistä työpaikoistani. Pääsin valmistelemaan erään kirja- ja lelukaupan avajaisia. Taisin olla siellä 3-4 kk eli vuodenvaihteeseen asti.

Ensin kannettiin kirjoja ja muita tavaroita hyllyihin ja kun suuret avajaiset olivat nurkan takana, meidät jaettiin eri osastoille. Pääsin leluosastolle ja siinä todellakin sai kokemusta mitä erilaisimpien lahjojen paketoinnissa.

Minusta se on aina ollut kivaa puuhaa ja sen myös muut myyjät huomasivat. Joten ennen töitten alkua ehdin aamuisin tehdä muutamankin rusetin ja nauhakoristeen muillekin pisteille.

Minusta kaiken pitää sopia yhteen, joten mietin aina, minkä väriseen lahjapaperiin sopii minkäkin värinen koriste ja nauha.

Kirjat nyt olivat helppoja paketoida, mutta ilman pakkausta myytävät nuket, nallet ja autot olivat asia erikseen.

Täällä malleja erilaisiin rusetteihin. 50 mallia (osa samoja).

jouluk%C3%B6ynn%C3%B6s.jpg

Tänä jouluna en paketoinut yhtään lahjapakettia. Tein vain pieniä kuoria, jotka mahtuivat kortin väliin ja kirjekuoreen.

Mutta ajattelin paperoida yhden isohkon (tyhjän) laatikon ja koristella sen kuusen alle. Ihan vain koristeeksi. Löysin näet joulupaperia niiden seinätaulujen ympäriltä, joita seiniini kiinnitin. Olin laittanut ne rullaksi ja sujauttanut lahjapaperirullan keskelle, että ne pysyvät kasassa ja sileinä. Ja jos näen kaupassa jonkun oikein kauniin paperin, voin tehdä toisenkin tyhjän lahjapaketin koristeeksi.

Pin by sadaf muneer on I love ALLAH. | Alhamdulillah, Outdoor, Snow

Piakkoin pitäisi tihkusateen alkaa. Siksi kävin kävelyllä jo heti aamutuimaan, ettei tarvi liukastella. Yötä kohden mittari menee viisi astetta plussalle ja tuuli alkaa puhaltaa 9 m/s. Huomenna tarvitsee varmaan laittaa liukuesteet kenkiin, jos aikoo ulos mennä.

Leppoisaa lauantaita!

Ruusuperhonenallekirjoitus.jpg