IMG_0001.jpg

Keittiö tuli oudon tyhjän näköiseksi ja värittömäksi, kun keräsin pois kaikki vuoden aikana tulleet kortit kaappien ovista. Jätin vain nuo neljä alkuvuodesta tullutta joulukorttia odottamaan, josko posti muutaman kimaltavan joulukortin toisi värittämään ovia.

Kerään niihin taas vuoden ajan uusia kortteja. Kummallisesti niiden määrä vähenee joka vuosi. Johtuu varmaan jatkuvista hinnankorotuksista. Onneksi on postcrossing. :) Suurin osa korteistani onkin sieltä harrastuksesta, mutten ole itsekään nyt kovin ahkerasti kortteja ulkomaille lähetellyt, joten en voi niitä saadakaan. Saisin tällä hetkellä laittaa 55 korttia matkaan, mutta ei näillä hinnoilla!

Pitää myös kaivaa kaikki askarteluvälineet esiin ja suunnitella/toteuttaa tämän vuoden joulukortit. Kirjekuoret olen jo ostanut, sisältö puuttuu. :)

Tänään tuli se Postin punainen kuori. Nyt kortteja luvataan alkaa jakaa jo heti itsenäisyyspäivän jälkeen, joten on toivoa, että ne ehtivät perillekin tänä vuonna, eikä vasta helmikuussa tai ensi jouluna.... Jotkut kun eivät koskaan löytäneet perille.

Ruusuperhonenallekirjoitus.jpg