joulukoriste.jpg

Minulla on tapana kiusata Onnetarta näin joulukuussa osallistumalla eri kisoihin netissä. Koska kaikki ovat nykyisin joko facessa tai instassa (ja joista olen näinä päivinä eroamassa), etsin sen ainoa paikan, jossa on kisoja meille muille. Eli oikeita kisoja, joihin voi osallistua kuka tahansa ilman kirjautumista jonnekin Metan jäsenyyteen.

Toki tuoltakin löytyy linkki facen kisoihin, mutten sitä ole edes katsonut. Osallistun vain niihin, joissa on minua kiinnostava palkinto, eli harkiten.

En aio viettää tuntitolkulla aikaani istuen näpyttelemässä joka päivä nimeäni johonkin kisaan. Muutoinkaan en ainakaan puhelinnumeroa laita mihinkään. Saavat katsella nollariviä, jollei mail-osoite riitä. Minun numeroani ei myydä ympäri maailmaa kaiken maailman huijareille! Ja sitten ihmiset vielä ihmettelevät, kun saavat huijauspuheluita ja -viestejä, kun itse sille altistavat itsensä...

Kirjoitin hakuasanaksi "joulukalenterit 2023 osallistu" ja näkyi sieltäkin tulevan vastaan huonolla suomella kirjoitettuja muka-arvontoja. Että tarkkana saa olla.

Se harmittaa, että useat entisvuosina olleet kisat ovat siirtyneet vallan Metan alaisille sivuille. Kuten museokortti.

Mutta nyt iltapuuhiin.

Ruusuperhonenallekirjoitus.jpg