thank you, thank , you - Free animated GIF - PicMix

Voi Hanne sun kanssas! Kiitos! Tänään laitoin kaikki tuikut palamaan ja viritin valolangan enkeliparven pilvien alle. Toinen pakkauksen led-tuikuista oli rikki. Sen kytkin oli siellä sisällä, joten sitä ei voi sytyttää. Olen yrittänyt pinsetein ja pienenpienin ruuvimeisselein onkia sitä sieltä ylös, muttei onnistu. En luovuta helpolla, joten yritän vielä monta kertaa.

Ja miten ihana tuoksu niistä teepaketeista tulikaan! Kiitos, pelastit loppuvuoden teehetkeni! :) Ja ne suloiset, ihanat lautasliinat... Punatulkut saavat lennellä talven ajan keittiön pöydälläni.

Siellä seisoo myös suklainen Pakkasukko. Sekin on niin kaunis, että mahtaako sitä raskia avatakaan.

sein%C3%A4p%C3%A4ivyri.jpg

Ostin itselleni Ajaston Muistikalenterin ensi vuodeksi. Laittaessani sinne nyt ensi vuoden tärkeitä päiviä, huomasin, ettei siinäkään ole jokaisen päivän kohdalla kaikkia nimiä. Esim. 15.8. on yksitoista nimipäivän viettäjää, mutta kalenterissa on aina vain enintään kolme nimeä. Miten voi tietää onnitella ketään, jollei näe nimiä edes kalenterista????? Täytyy taas ostaa se vanha kunnon päivälehtiö seinälle. Siinä on kaikki tiedot. Tulee vain kalliiksi, kun sekin maksaa yli 20€. No, toisaalta saa joka päivä muistilapun, kun vetää aina edellisen päivän irti. :)

Ehkä jään odottamaan, että se tulee tarjoukseen helmikuussa....

winter - Free animated GIF - PicMix

Jotain minun piti vielä kirjoittaa, mutten enää muista mitä se oli, joten toivotan vain mukavaa iltaa!

Ruusuperhonenallekirjoitus.jpg