mukillinen%20kuumaa%20teet%C3%A4%20talve

On harmi, etten voi enää ostaa itselleni teejoulukalenteria. Niissä kun on aivan liian monta kanelilla, neilikalla,  inkiväärillä ja muilla minulta kielletyillä aineksilla maustettua teetä. Niinpä tyydyn vaniljaan.

DanSukkerin vaniljasokeri on paras, mitä olen maistanut. Sitä ei tarvitse laittaa lusikkatolkulla, vaan vähempikin riittää ja siinä on oikeasti vaniljan makua. Joten minun teeni saa ripauksen vaniljasokeria ja saa siten olla jouluteetäni.

Minulta puuttuu jouluinen teemuki. Nuorimmaisen jättimuki on aivan liian painava ja iso. Mutten oikein ole löytänyt mitään nättiä, itseni näköistä. Myönnän, olen esteetikko ja haluan mukinikin olevan kaunis katsella ja käyttää.

kuusenlatvaenkeli.jpg

Aion loppuviikosta käydä kirpparilla ja etsiä kuusenlatvaan valaistua enkeliä (tuskin löytyy), jouluista puurolautasta ja pyöreitä, kankaisia joulupöytäliinoja baaripöytäni peitoksi.

Katsokaas, kun se jemma on siitä ihmeellinen paikka, ettei sitä löydä silloin, kun tarvitsisi. Jossain on sydämellinen punainen ja vaaleanpunakelloinen joululiina piilottelemassa. Muistan pesun jälkeen silittäneeni ja taitelleeni ne talteen. Sinne salaperäiseen jemmaan...

Ehkä ne jostain sukeltavat esiin - viimeistään ensi vuonna. :)

Ruusuperhonenallekirjoitus.jpg