Aamulla kävelin liukkailla jalkakäytävillä kieli keskellä suuta. Pari kohtaa oli ihan pelkkää jäätä, muualla oli edes vähän sepeliä suojana kenkien alla. Esim. Pelastusarmeija jättää kaiken herran haltuun, sillä sitä kohtaa ei koskaan pidetä kunnossa. Syksyllä lehdet liukastavat kulkua ja nyt jää. Luntakaan ei koskaan kolata. Sen annetaan polkeentua kulkijoitten askelten alla. Toivottavasti heillä on hyvät vakuutukset ja ne kunnossa, kun joku kaatuu ja loukkaa sillä kohtaa itsensä. Päivän muut reissut kuljinkin toista kautta, ettei tarvinnut jännittää, pysyykö pystyssä vai ei.

Ennen labraan menoa tuli yhtäkkiä mieleen, etten saanutkaan tämän aamun varauksestani viestiä. Mietin, että onkohan siellä ollenkaan minulle varattua aikaa ja olenko turhaan paastonnut. Soitin ja kysyin. Oli siellä ajat molempiin aamuihin.

Niinpä sitten menin labraan, lykkäsin kortin aparaatille, otin jonotusnumeron, menin toiselle aparaatille ekg:n takia. Mutta se väitti, että minulla ei ole varattua aikaa tai olen myöhästynyt ajaltani. Kun pääsin piikkivampyyrin luo, kysyin asiasta ja hän  sanoi laittavansa varauksen sinne ja vievänsä minut paikalle. Ei tietenkään saanut heti suonia esille. Vaihtoi toiseen käsivarteen ja sitten taas takaisin. Vihdoin sai herutettua tarpeeksi putkiloihin vertani.

Sitten menin istumaan ja odottamaan, että minut kutsutaan pukuhuoneeseen. Nilkat ja yläosa paljaaksi ja kohta minut jo kutsuttiinkin sisään.

Läpyskät paikoilleen, silmät kiinni, rentona hengittelyä. Aika pitkään otti käyriä. En ihmettelisi, sillä enhän voinut ottaa sydänlääkkeitäni aamulla ja se tietää muljahteluja. Toivon mukaan tulivat näkyviin.

Kotimatkalla kävin halpakaupassa ostamassa muotovaahtoa, lämpösuojaa, hajuvesiä, pinkkejä tippoja hoitoaineeseeni (että hattaravärini pysyy ja tyvikasvun saa piiloon), kuorintakäsineet, glittergeeliä (hiuksiin tai iholle), vaahtokarkkeja, Novelle-juomia ja lakupiippuja nostalgian vuoksi. :)))

Lupasin tehdä vieraalleni voileipäkakun, kun juhlimme synttäreitäni, joten kävin Salessa hakemassa tarveaineet ja saan huomenna sen tehtyä jääkaappiin maustumaan.

IMG_0002.jpg

Sen jälkeen vein roskia, siivoilin, luin yhden kirjan ja tein tyhjästä laatikosta lahjapaketin kuusen alle. Pitäähän siellä jotain olla H:n lahjan lisäksi. Edes koristeita.

Posti tuli vartin yli neljä, sain Saksasta kasan kortteja ja teetä.

Nyt yritän pysyä poissa keittiöstä, etten tulisi syöneeksi tai juoneeksi mitään. Varttia vaille seitsemän pitää taas lähteä luistelemaan jalkakäytäville. Otan äsken aloittamani kirjan labraan mukaan, että saan ne väliajat kulumaan.

Taidanpa kääräistä vielä toisenkin laatikon lahjapaperiin ja viedä kuusen alle koristeeksi.

Hyvää yötä!

Ruusuperhonenallekirjoitus.jpg