01.11.2013%20016.jpg

Koronarokotettu käsivarsi on ollut vähän kipeä ja siinä on ihottumaa. Mutta kyllä se siitä.

Blogin pohjat pitäisi vaihtaa talvisempiin kuviin. Ei enää ruskalehdet paljon lentele. Edit: klo 14, vaihdettu.

Jouluradion Happy holidays-kanava soi taustalla. Sieltä tulee nyt parhainta musiikkia. En sitten millään sulata niitä inisijöitä, huokailijoita, laulutaidottomia, nenästä laulavia ja ässävikaisia laulajia, joita suomenkielisillä kanavilla on pilvin pimein. Nykyään kun ei tarvitse osata laulaakaan, kun tekee levyjä. ;(

Pitäisi ottaa uusi kirja käteen ja alkaa lukea, mutta taidan jättää aamuun. Aion lorvia sängyssä niin pitkään kuin huvittaa ja lukea siellä. Kun ei ole mitään menoja minnekään tiedossa, niin miksi vaivautua? ;)

On hyvä välillä vain olla.

Torstai minulla on kukkienhoitopäivä ja kyllä vettä sai kantaakin 18 kannullista. Pari kukkinutta ja siitepölyä lehdilleen pudottanutta viirivehkaa vien jossain välissä suihkuun. Osa niistä pitäisi jakaa, joten kaipa minun on nyt pakko laittaa ilmoitustaululle lappu, että annetaan kukkia. Mullan ja ruukut saavat kyllä itse ostaa. Ajattelin laittaa ne litran pusseihin ja laatikkoon oveni pieleen eteiseen valmiiksi, että ovikellon soidessa voin ojentaa niitä valittavaksi. Olisi sääli viedä niitä biojäteastiaankaan. Varsinkaan, kun ne ovat niin isoja.

Mutta nyt on parasta suunnistaa sänkyä kohti.

Hyvää ja rauhallista yötä!

Ruusuperhonenallekirjoitus.jpg