jouluinen%20postilaatikko.jpg

Aloin sitten aamuyöstä viimeistelemään joulukortteja, kirjoitin kirjekuoret valmiiksi ja nyt sain noin 30 pikkupakettia näperrettyä valmiiksi. Pitää illalla, tai huomenna, käydä ostamassa lisää sisältöä niihin.

Ja on ostettava myös printteriin mustekasetti, sillä en jaksa käsin joka kortin mukaan kirjoittaa viestiä. Ei onnistu näillä käsillä.

Pesukone pyörii toista kierrosta ja kuivausrumpu ekaa. Etsin joka nurkasta pyykkiä, että varmasti on täysi koneellinen. Nyt onkin hyvä kohta vaihtaa jouluisemmat pyyheliinat keittiöön ja kylppäriin. Juu, uskokaa pois, minulla on jopa jouluinen kylpypyyhe.

kokki%20keitti%C3%B6ss%C3%A4.jpg

Jostain pitäisi löytää hellanlevynsuojia. Jouluisesta setistä yksi on jo heitetty pois ja tarvitsisin kaksi tai kolme muutakin, että saisin jokaiselle kuukaudelle omansa. :) Ei sitä nyt samoja viitsi katsella. :D

Päätä ja silmiä särkee valvomisesta, mutta ei auta itku markkinoilla. Tippoja silmiin ja pilleriä poskeen vaan.

Jokohan tänään ruoka maistuisi sen verran, että saisin viimeisen satsin keittoa syötyä?

Jos jaksaisi illalla kävellä Cittariin ja ostaisi kalaa, että voisi tehdä sitä smetanakalaa.

Jostain kumman syystä kuorettomat nakit ovat pikkuhiljaa kadonneet jääkaapista viikon aikana. Lenkkimakkara odottaa uunia, kunhan muistan ostaa juustoa. Perunatkin ovat loppu, joten repulleni tulee painoa. Kun pitää ostaa luomumaitopurkki, munia ja vehnäjauhojakin.

sininen%20hyasintti%20leikekuva.jpg

Keittiön pöydällä sininen hyasintti aloittaa pian kukintansa. Kovin harva kukinto näyttää olevan, mutta ehkä siihen tulee toinenkin kukkavarsi.

Nyt yritän tosissani etsiä niitä jouluisia pöytäliinoja. Se on jossain, jossain... se jemma.

Ruusuperhonenallekirjoitus.jpg