P1140005.jpg

kuva otettu 14.01.2018

Nyt sen löysin! Päivälehtiön. Varasin sellaisen Suomalaisesta ja jos huomisaamuna saan vahvistuksen, voin sen hakeakin. Niitä oli vain muutama jäljellä, joten varasin itselleni yhden, että varmasti saan. Ja kun käytän synttärialennuskoodini, ei sen hinnaksi jää paljon mitään.

Samalla reissulla kävelen Cittariin. On paljon pientä ostettavaa, jota ei lähikaupasta saa. Kun haluan tietyn merkkistä pesuainetta ja huuhteluainetta, vessapaperia ja levitettä. Samalla siinä tulee kannettua kotiin juuresharja ja tiskiharjanpäätkin. Eli huomenna pesukone surraa ja kuivausrumpu hyrrää.

Tiistai on näillä näkymin ihan toimintavapaa päivä. Keskiviikkona käyn ensin aamupäivällä kirjastossa ennakkoäänestämässä ja iltapäivällä kipaisen kampaajalle lyhentämään kutrejani. Sanon pääni väriä hattaraksi, mutta oikeasti tämä on nyt Pink passion nimeltään.

P1170013.jpg

kuva otettu 17.01.2018

Nyt käyn pienen ristikkolehden kimppuun ja illalla muistelen isää, joka kuoli kuusi vuotta sitten noin vartin yli 23 95-vuotiaana. Kun silloin kahden jälkeen yöllä ajoin kotikotiin, koko 50 km:n matkan aikana ei ollut yhtään vastaantulijaa. Se oli harvinaista. Päivä oli myrskytuulinen. Entisenä metsurina isä ei ollenkaan tykännyt lumisista puista ja sanoinkin, että isä lähtiessään puhaltaa lumet pois.

Ruusuperhonenallekirjoitus.jpg