COFFEE, coffee , cafe , tea - Free animated GIF - PicMix

Tämän haasteen löysin Kristiina K:n blogista, jonka hän puolestaan löysi täältä. Siinä ylhäällä oikealla on kääntäjä, suomi on ylinnä kielivalinnoissa.

Sää

-Aurinkoista, pakkasta -16ºC klo 10.

Mitä minulla on päälläni?

-Pinkki paituli, pinkki-valkoruutuiset flanellihousut ja sateenkaariväriset villasukat.

Juuri nyt

-Kuuntelen Radio Pookia.

Tätä mietin

-Mietin, vietänkö pyjamapäivän kotona kutoen ja ristikoita täyttäen vai lähdenkö ulos raikkaaseen talvisäähän nauttimaan kävelystä.

Mikä oli parasta tällä viikolla?

-Olla rakkaan sylissä. ♥

Mikä rentoutustapa toimii minulla?

-Meditointi, kävely luonnossa, musiikin kuuntelu ja käsitöiden tekeminen.

Ruokalistalla

-Ajattelin tehdä tänään makkarakuppeja pöhöttimellä.

Mitä näen ympärilläni kotonani?

-Edessäni on työpöytä kotitietokoneineen ja muine tykötarpeineen. Vasemmalla on korkkinen ilmoitustaulu,  lattialla työkalupakkini, muovilaatikko täynnä C-kasetteja ja sen päällä iso kestokassi täynnä CD-levyjäni. Sillä puolella on myös eteinen ja kph. Ja lattialla vieressäni tietysti lankakori, pöydällä skannerin päällä keskeneräinen käsityö, pöydän alla roskakori, pikkupalli jalkoja varten sekä paperisilppuri. Vinosti oikealla oviaukko keittiöön. Sieltä aurinko paistaa suoraan silmiini tosi kirkkaasti juuri nyt. :) Oikealla korkea pakastinkaappi, joka on nyt poissa käytöstä, mutta täynnä joulukoristeita sekä pakasterasioita ja -pulloja. Ikkunat koko seinän leveydeltä ja sen edessä kukkia ikkunalaudoilla ja kolmella kukkapöydällä, lattialla kaksi paria tosi-isoja poronsarvia (niitä pitää käsitellä ja laittaa niille "puiset kallot" ennenkuin ne voi laittaa seinälle). Keinutuoli, pieni pyöreä pöytä ja paljon lankalaatikoita ja -kasseja sekä käsityökori. Nahkapalli, restoraattori. Takanani seinää vasten vanha sivustavedettävä sänky, jonka päällä kukkia ja pieni tv. Entisen jatkettavan ruokapöydän päällä kukkia (yllätys, yllätys!), palapeilipaloja ja niiden päällä boolikulho täynnä joulukuusenpalloja ja siellä välissä valolankaa. Myös purokoneeni, joka on tällä hetkellä myös poissa käytöstä, kun se vuotaa. Pöydän alla säilytyksessä kaikenalaista laatikoissa lattiaan asti ulottuvan kerniliinan takana ja myös korjaamista kaipaava ompelukone Husqvarna Fintikki vuodelta 1976. Pöydän edessä rahi päällään kukkia. :) Suoraan takanani on ovi makuuhuoneeseen. Vinosti vasemmalla lattialla Elna-prässi ja seinää vasten 180-senttinen senkki. Sen päällä ovat vanhat levysoittimeni, radio-cd-kasettisoittimeni kaiuttimineen, kaikki LP-levyni ja vanhassa levylaukussa savikiekot ja ep-levyt. Kaiuttimen päällä isoksi kasvanut viirivehka, seinässä palapelistä päällystämäni kukkakimppu-taulu.

Yksinkertaisia huvejani

-Kävely ulkona, lukeminen, musiikin kuuntelu, käsityöt, ristikoiden täyttäminen.

Lukulistalla päälimmäisenä

-Ei tällä hetkellä mitään, sillä pakotin lukutoukan pois tontiltani, että ehdin tekemään muutakin kuin lukemaan. ;)

To do-listalla

-Nauttia elämästä.

Minkä neuvon antaisin itselleni mennyttä viikkoa silmällä pitäen?

-Ole pienistä hetkistä onnellinen!

Opinko jotain uutta menneellä viikolla?

-Pitää olla itselleen armollisempi.

Näitä blogeja luin viikon aikana:

Kristiina K, Kropsua eväänä, Puikot hukassa, Moments, frozen in time, Lappalainen etelässä, - maijun tekeleitä -, puikoillanikin, Hiirose emännä tokaploki, Uusi päivä Karjalankunnailla,

Miten voin?

-Hyvin, kunhan vain unohdan valittaa krempoista. :) Eniten vaivaa nivusen lipooma. Se kai painaa jotain hermoa, kun välillä tuntuu kuin joku iskisi neulalla.

Mikä uutinen teki minuun vaikutuksen?

-Olga K:n poismeno. Nyt voin taas kuunnella Paikka auringossa -ohjelmaa, kun ei tarvitse "varoa" keskiviikkoja hänen takiaan. Hänellä oli radion inhottavin ääni, anteeksi vain kaikille, jotka hänestä pitivät. (Tässä ei rajoitettu vaikutuksen muotoa, joten valitsin tuon, sillä se vaikuttaa  nyt keskiviikkoiseen kuuntelutottumukseeni.)

Tapahtuiko jotain sellaista joka sai päivän tuntumaan erityisen hyvältä?
-Minulle jokainen aamu, johon saan herätä, on täyttä juhlaa.
 
Minkälaisesta musiikista pidin tällä viikolla?
Radio Pookin kotimainen iskelmä on ollut kuunnelluin asemani viime aikoina. Sopivaa musiikkia meille 50-luvulla syntyneille.
 
Miten olen palkinnut itseäni?
-Ostin eilen ristikkolehden ja paistoin Hanna-tädin kakkuja tänään aamuteelle. Piti mennä tässä kuussa kampaajalle vaihtamaan väriä, mutta kun lääkkeitäni vaihdettiin ja ne kävin ostamassa, sinne ne rahat menivät ja kampaajakäynti siirtyy kuukaudella. Mutta ostin uuden hyaluronhappo-päivävoiteen SK50 kevättä varten. Pian koittaa parveke-elämäni aika ja tarvitsen suojaa herkälle iholleni, etten saa aurinkoihottumaa.
 
Ruusuperhonenallekirjoitus.jpg