lake moon lune night nuit lac paysage fond background gif anime animated  animation, lake , moon , lune , night , nuit , lac , paysage , fond ,  background , gif , anime , animated , animation - GIF animé gratuit - PicMix

Sain lääkäriltä reseptin unettomuuteen, mutta se auttaa vain silloin, kun sitä ei ole ottanut säännöllisesti. Aiemmin nukuin ekan kerran jälkeen 11 tuntia, seuraavana yönä 8 tuntia ja siitä alaspäin.

Keskiviikkonakin sellaista otin ja menin suurin toivein nukkumaan. Pah! Vajaat neljä tuntia sain unta! Ja sitä edellisenä yönähän en nukkunut lainkaan.

Viime yönä nukuin kaksi tuntia aamuyöstä. Sitten kello jo ilmoittikin, että on aika mennä suihkuun ja valmistautua labraan.

Äsken nukuin 1,5 tuntia kauneusunia, vaikka eivät ne väsyneisiin, punaisiin silmiini vaikuttaneet. :)

Aloin etsiä netistä tietoa siihen, onko kuuhulluuteen lääkettä. Eihän sitä uskota edes olevan! Voin todistaa, että kyllä on!!!! Vaikken edes tietäisi, milloin on seuraava täysikuu, saan kyllä ilman almanakkaakin sen tietooni, kun en saa unta ennen aamuneljää. Yleensä valvon kolme yötä ennen ja kolme jälkeen täysikuun. Olen siihen tottunut vuosikymmenten aikana, mutta tämä on uutta, etten voi nukkua ollenkaan ja valvon päiväkausia melkein tai kokonaan nukkumatta.

Minulla on uniapnea ja siihen CPAP-laite, ollut jo iät ajat ja hoito on kunnossa (tarkistettu muistaakseni viime syyskuussa viimeksi). Yleensä nukun alle minuutissa, joten siitä ei ole kysymys, ettenkö voisi/osaisi nukkua. Vain täydenkuun aikaan uni menee sekaisin.

Jos kuun vetovoima nostaa merivettä yli kymmenenkin metriä, niin miten se voisi olla vaikuttamatta ihmiseen?

LONELY NIGHT - Free animated GIF - PicMix

Sanokoot nuo tutkijat mitä haluavat, mutta minun uneeni ja unirytmiini kuu on aina vaikuttanut.

En siis löytänyt lääkettä kuuhulluuteen netin kautta, vaan niiden perusteella minut leimattaisiin luulosairaaksi. Minulla nyt vain sattuu olemaan ihan oikeitakin, diagnosoituja sairauksia syövästä (on selätetty ja olen yhtä rintaa köyhempi) allergioihin ja kaikkea siltä väliltä, joten ei minulla ole mitään tarvetta keksiä lisää kuviteltuja sairauksiakaan. :))))

En siis pääsisi asiantuntijoiden kanssa yksimielisyyteen asiasta, jonka tiedän todeksi; kuuhulluutta on olemassa ja kuu vaikuttaa ihmisen uneen. Ainakin minun....

Ruusuperhonenallekirjoitus.jpg