HAPPY TUESDAY - Free animated GIF - PicMix

Tänään pyykkäyksen välissä kävin kaksi kertaa asioilla kaupungilla. Ensin menin Cittariin ja kun etsin tarranauhaa, löysinkin käsityövalon. Joka oli myös ostoslistallani. Tämä harmaa on nimeltään askartelu- ja korjausvalo, mutten ymmärrä, miten valkoinen väri tekisi siitä käsityö- ja lukuvalon. :o Ihan samat asiat niissä on. Kolme portaittain säädettävää valoa, usb yms.

No, joka tapauksessa minulla on nyt se kaulassani ja saan tällä kohdistettua valon joko näppikseen tai käsityöhöni. Käsityövalona sitä lankaosastolla myytiin, joten minun ei tarvinnut lähteä seikkailemaan hehtaarihalliin kodintarvike- tjms. -osastolle etsimään.

Fruits.juice.jus.Drink.jugo.Victoriabea, zumo , boisson - Free animated GIF  - PicMix

Olen siirtynyt gluteenittomiin puuroihin ja ainakin nyt tuntuu siltä, että se on hyväksi vatsalleni. Se ei ole niin turvoksissa kuin tavallisesti. Niinpä reppuuni löysi tiensä myös tattarihiutalepaketti.

Probiootteja aion lisätä ruokavaliooni ja kokeilla, auttaako se lisää. Raejuustoa siis poskeen.

Ja sieltä vihdoin löysin Pauligin Vanilla Coffeeta. Muistin kassalta ostaa tavallisen kokoisia tulitikkujakin. Kun olen käyttänyt aiemmin niitä pitkiä tikkuja, joilla sytytin kaminaan tulta ed. kodissani, niin on vähän ollut hassua. Tuntunut kuin menisi hukkaan koko tulitikku.

Pirkka-lehtikin odottaa tuossa lukemista, mutta saa odottaakin vielä pari päivää.

Piti täydentää jauhovarastoakin, kun melkein kaikki on lopussa. Onneksi on tilava reppu. Kevyimmät tarveaineet kannoin kangaskassissani. Riisi- ja maissikakut sekä salaatinlehdet eivät paljoa paina. :)))

Huvitti, kun ihmiset kassalla kysyivät, onko kauppa auki to-pe. Ihan kuin kaikki kuolisivat nälkään muutaman päivän lakon takia. Kun on tottunut käymään kaupassa kerran viikossa, ei paljon hetkauta.

Ai niin, kävinhän minä pitkäripaisessakin. Kassatyttö arvasi heti molempien minipullojeni käyttökohteet. Punssia torttuihin ja rommia kakkujen kostutukseen. Hänkin tekee niin. :)

Huomenna menen äänestämään kirjastoon, mutta yritän pysyä poissa kirjahyllyjen luota. Hiukan voin sitä kierrätyshyllyä vilkaista, jos uskallan.....

Ei kyllä pitäisi, sillä kunhan saan säärystimet valmiiksi, kudon kahdet yösukat. Niitä varten ostin langat Cittarista. Ale-osastolta, kuten kaksi pakettia ihania lumihiutale- ja tähtilautasliinoja. Jukka Rintalan suunnittelemia olivat hiutalekuviot.

tricot - Free animated GIF - PicMix

Mutta nyt jatkan kutomista Pookin musiikkia kuunnellen.

Lempeänlämpöistä talvi-iltaa!

Ruusuperhonenallekirjoitus.jpg